Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Frozen Hearth Türkçe yama

29.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Frozen Hearth. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Frozen Hearth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Frozen Hearth, benzersiz Ámorrá dünya ortamımızı tanıtır ve devam eden bir oyun destanının ilk bölümüdür. Frozen Hearthda, anavatanları Shangur olarak bilinen doğaüstü buz canavarlarının kana susamış bir gelgiti tarafından harap edilirken ve istila edilirken, en büyük tehditle -yok olmayla- karşı karşıya olan Danaan olarak bilinen bütün bir halkın kaderine rehberlik edeceksiniz.

İndirme sayısı:
10138
Yayın yılı:
2012





Frozen Hearth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Frozen Hearth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Frozen Hearth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Frozen Hearth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Frozen Hearth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Frozen Hearth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Frozen State, Snow Arc adlı küçük, bağımsız bir stüdyonun ilk prodüksiyonudur.
PC için Frozen Cortex, Mode 7 Gamesin sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Sherlock Holmes, Sherlock Holmes and the Mystery of the Frozen City ile Nintendo 3DS hakkındaki ilk araştırmasına imza attı!
Frozen Throne, Blizzard Entertainmentın ünlü gerçek zamanlı strateji oyunu Warcraft IIIün resmi genişleme paketidir.
PS3 ve PS4te yayınlanan SingStar: Frozen, aynı başlık altında (Frozen) bir animasyon filmin popülaritesi nedeniyle yayınlanan popüler bir müzik serisinin özel bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle