Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warcraft III: The Frozen Throne Türkçe yama

27.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Warcraft III: The Frozen Throne. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Warcraft III: The Frozen Throne (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Frozen Throne, Blizzard Entertainmentın ünlü gerçek zamanlı strateji oyunu Warcraft IIIün resmi genişleme paketidir. Frozen Throneun aksiyonu, Archimonde ve Burning Legionının yenildiği Hyjal dağı savaşından birkaç ay sonra, Azeroth adlı bir fantezi ülkesinde gerçekleşir.

İndirme sayısı:
8572
Yayın yılı:
2003





Warcraft III: The Frozen Throne oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warcraft III: The Frozen Throne dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warcraft III: The Frozen Throne klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warcraft III: The Frozen Throne ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warcraft III: The Frozen Throne oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warcraft III: The Frozen Throne içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Frozen State, Snow Arc adlı küçük, bağımsız bir stüdyonun ilk prodüksiyonudur.
PC için Frozen Cortex, Mode 7 Gamesin sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
World of Warcraft: Battle for Azeroth, 2004 yılında piyasaya sürülen World of Warcraft adlı klasik MMORPGnin yedinci genişlemesidir.
Hearthstone: PC, AND ve iOS için Knights of the Frozen Throne, oynaması ücretsiz kart oyunu Hearthstoneun altıncı genişleme paketidir.
PS3 ve PS4te yayınlanan SingStar: Frozen, aynı başlık altında (Frozen) bir animasyon filmin popülaritesi nedeniyle yayınlanan popüler bir müzik serisinin özel bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle