Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alt-Minds Türkçe yama

09.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Alt-Minds. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DJiNN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Alt-Minds (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Alt-Minds, web dizileri, oyun ve gerçek hayat arasındaki çizgileri bulandıran paranormal bir gerilim filmidir. Hikayemiz, beş bilim insanının gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğu Belgrad Üniversitesinde başlıyor.

İndirme sayısı:
8511
Yayın yılı:
2023





Alt-Minds oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alt-Minds dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alt-Minds klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alt-Minds ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alt-Minds oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alt-Minds içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fort Solis bir bilim kurgu gerilim filmi aksiyon macerası oyunudur. Oyun Fallen Leaf ve Black Drakkar Games tarafından geliştirildi.
Minds Beneath Us, 2 boyutlu bir bilim kurgu / siberpunk macera oyunudur.
Criminal Minds, Polonyalı izleyiciler tarafından "Ölümcül beyinler" başlığı altında bilinen popüler bir suç dizisinin hayranlarına hitap eden Legacy Games stüdyosunun bir yapımıdır.
PC, PS3 ve X350de mevcut olan Walter, sudan yapılmış bir yaratık olan oldukça sıra dışı bir kahramana sahip bir platform oyunudur.
PS1de yayınlanan Cool Boarders 3, 1996da Cool Boardersın piyasaya sürülmesiyle başlayan bir dizi snowboard oyununun bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle