Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grand Slam Tennis Türkçe yama

11.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Grand Slam Tennis! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Grand Slam Tennis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Raketi avucunuzun içine alır ve Wii için şimdiye kadarki en derin tenis deneyimini sunar. Dört Grand Slamin de evi ve Wimbledona özel olarak, Grand Slam kariyer modunda dört slamı kazanmak için kişiselleştirilmiş oyuncunuzu bir arayışa götürebilirsiniz.

İndirme sayısı:
8114
Yayın yılı:
2009





Grand Slam Tennis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grand Slam Tennis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grand Slam Tennis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grand Slam Tennis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grand Slam Tennis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grand Slam Tennis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve Wii için piyasaya sürülen Remington Super Slam Hunting: Alaska, Jack of All Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve Mastiff tarafından yayınlanan serinin üçüncü oyunudur.
Remington Super Slam Hunting: North America, Amerikalı üretici Remingtonun logosuyla imzalanan "hedef görüş" türündeki bir dizi arcade shooter oyunundaki ilk oyundur.
Smash Court Tennis® 2, 4 Grand Slam turnuvasının tümünde (Avustralya Açık, Roland Garros (Fransız Açık), Wimbledon ve ABD Açık) yarışmanın heyecanını yaşamanıza izin veren tek tenis oyunudur.
Zor beyzbol skorlarından, karmaşık kurallardan ve sizin için hiçbir şey ifade etmeyen 300 farklı istatistikten sıkıldıysanız Softballu deneyin.
Grand Theft Auto Trilogy, Grand Theft Auto döngüsünün ilk üç taksiti de dahil olmak üzere özel bir aksiyon oyunları setidir.
Yorumlar
Yorum ekle