Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Absolute Pinball Türkçe yama

23.04.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Absolute Pinball. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Absolute Pinball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
Mutlak Pinball, elinizi langırt adı verilen sanal makinelerde denemenize izin veren başka bir arcade oyunudur. 21st Century Entertainment logosu ile imzalanan program, bu kez İsveçli yapımcı Unique Development Studios tarafından hazırlandı.

İndirme sayısı:
8559
Yayın yılı:
1996





Absolute Pinball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Absolute Pinball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Absolute Pinball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Absolute Pinball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Absolute Pinball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Absolute Pinball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pro Pinball: Big Race USA, Cunning Development ve Empire Interactive ikilisi tarafından yaratılan mükemmel langırt simülatörleri serisinin bir başka oyunudur.
Pinball Mania, 1990ların ortalarında bilgisayar langırt pazarında neredeyse tamamen ustalaşan ve oyunculara yüksek kaliteli ürünler sunan 21st Century Entertainment logosuyla imzalanan başka bir
Khan: The Absolute Power, popüler MMORPG türünün bir başka temsilcisi, Güney Koreli stüdyo Mirinae Entertainment tarafından yaratılan ve günlük olarak bu tür oyunlarda uzmanlaşan bir program.
Tropico 3: PC için Mutlak Güç, ekonomik strateji oyunu Tropico 3ün ilk genişleme paketidir.
Bedlam 2: Mutlak Bedlam, asi robotların güçleriyle savaşan modern tankların hikayesini anlatan 1996 tarihli bilim kurgu çekimlerinin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle