Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tropico 3: Absolute Power Türkçe yama

26.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tropico 3: Absolute Power. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ArCADE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tropico 3: Absolute Power (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Tropico 3: PC için Mutlak Güç, ekonomik strateji oyunu Tropico 3ün ilk genişleme paketidir. Genişleme, tamamen yeni bir tek oyunculu kampanya getiriyor.

İndirme sayısı:
10073
Yayın yılı:
2010





Tropico 3: Absolute Power oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tropico 3: Absolute Power dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tropico 3: Absolute Power klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tropico 3: Absolute Power ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tropico 3: Absolute Power oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tropico 3: Absolute Power içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Tropico 5, oyuncunun bir muz cumhuriyetinin hükümdarı olduğu ekonomik strateji oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Tropico 5: PC, PS4 vb. için Waterborne, Haemimont Games tarafından geliştirilen kült ekonomik strateji oyunları serisinin beşinci bölümünün ilk büyük genişleme paketidir.
Tropico 4: PC ve X360 için Modern Times, ekonomik bir strateji oyunu Tropico 4 (2011) için ilk tam teşekküllü genişleme paketidir.
PC ve X360 için Tropico 4te, bu stratejik oyun serisinin önceki taksitlerine benzer şekilde, doğru stratejik ve ekonomik kararlar alarak onu elimizden gelen en iyi şekilde yönlendirmeye çalışan
Casusluk, 2014 yılında piyasaya sürülen bir ekonomik strateji oyunu olan Tropico 5in ikinci büyük genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle