Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Thronebreaker: The Witcher Tales Türkçe yama

11.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Thronebreaker: The Witcher Tales. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Thronebreaker: The Witcher Tales (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Thronebreaker: The Witcher Tales, RPG ve kart oyunu özelliklerine sahip bir macera oyunudur. Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan ve CD Projekt REDin (kitapların oyun uyarlamalarının yaratıcıları) geliştiricileri tarafından genişletilen The Witcher destan evreninde geçmektedir.

İndirme sayısı:
10522
Yayın yılı:
2018





Thronebreaker: The Witcher Tales oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Thronebreaker: The Witcher Tales dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Thronebreaker: The Witcher Tales klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Thronebreaker: The Witcher Tales ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Thronebreaker: The Witcher Tales oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Thronebreaker: The Witcher Tales içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gwent: Way of The Witcher, Witcher oyunları serisinden, Andrzej Sapkowskinin kitaplarından ve TV dizisinden bilinen bir fantezi evreninde geçen bir kart oyununa altıncı eklentidir.
The Witcher: Versus, orijinal bilgisayar oyununa bağlı kalmadan “The Witcher” evreninde geçen, oynaması tamamen ücretsiz bir Flash tabanlı çok oyunculu tarayıcı oyunudur.
Gwent: PC, PS4 ve XONE için The Witcher Card Game, Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan Witcher evrenindeki kahramanlar ve birimler üzerinde bize komutlar veren klasik bir fantezi kart oyunudur.
The Witcher 4 (çalışma adı), Polonyalı stüdyo CD Projekt Redin Andrzej Sapkowskinin çok satan kısa öykülerine ve fantastik romanlarına dayanan hit RPG serisinin dördüncü bölümü.
The Witcher: Rise of the White Wolf, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowskinin kitaplarına dayanan ve konsollar için yaratılan The Witcherın özel bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle