Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Baghdad Central: Desert Gunner Türkçe yama

20.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Baghdad Central: Desert Gunner. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: REVENGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Baghdad Central: Desert Gunner (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Belirlenen nişancı sensin, devriyedesin… ve evet, sen bir hedefsin. Yem olmak ve ateşi çekmek senin görevin; berbat, ama bu senin işin. En azından kötü adamları uzak tutacak ateş gücüne sahipsin.

İndirme sayısı:
8709
Yayın yılı:
2006





Baghdad Central: Desert Gunner oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Baghdad Central: Desert Gunner dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Baghdad Central: Desert Gunner klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Baghdad Central: Desert Gunner ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Baghdad Central: Desert Gunner oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Baghdad Central: Desert Gunner içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanyaya yaptığı ölümcül hava saldırıları ile ünlü bir B-17 Uçan Kale Araç Tüfeği olarak, uçağımızı düşman savaşçılarından korumak zorundayız.
Peter Sokolov tarafından kurulan bağımsız Warlock stüdyosu, Gunner 2de örneklendiği gibi, retro tarzı çekim hayranlarına hitap eden oyunların üretiminde uzmanlaşmıştır.
BlazBlue: Central Fiction, ünlü iki boyutlu dövüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Kinectte en çok satan dans oyununun devamı için hazırlanın! Muhteşem bir film müziği, en iyi rutinler ve yepyeni çok oyunculu özelliklerle Dance Central 2 partinizi başlatıyor!
Gunner, HEAT, PC, Soğuk Savaş döneminden tankları yönlendirmemizi sağlayan bir simülatördür.
Yorumlar
Yorum ekle