Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gunner 2 Türkçe yama

10.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Gunner 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama HYBRiD.

Oyun için türkçe yama metni Gunner 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Peter Sokolov tarafından kurulan bağımsız Warlock stüdyosu, Gunner 2de örneklendiği gibi, retro tarzı çekim hayranlarına hitap eden oyunların üretiminde uzmanlaşmıştır.

İndirme sayısı:
8411
Yayın yılı:
2002





Gunner 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gunner 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gunner 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gunner 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gunner 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gunner 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanyaya yaptığı ölümcül hava saldırıları ile ünlü bir B-17 Uçan Kale Araç Tüfeği olarak, uçağımızı düşman savaşçılarından korumak zorundayız.
Dünya paramparça oldu ve sen onun birçok parçasından birine sürgün edildin.
Belirlenen nişancı sensin, devriyedesin… ve evet, sen bir hedefsin.
Trap Runner, taktik unsurları olan bir arcade oyunudur. Başlık, Amerika Birleşik Devletleri ve Japonyada Trap Gunner: Countdown to Oblivion olarak bilinir ve Racdym tarafından geliştirilmiştir.
Gunner, HEAT, PC, Soğuk Savaş döneminden tankları yönlendirmemizi sağlayan bir simülatördür.
Yorumlar
Yorum ekle