Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deep Diving Simulator Türkçe yama

06.06.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Deep Diving Simulator. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Deep Diving Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Deep Diving Simulator, oyuncuların profesyonel bir dalgıç rolünü üstlendiği bir simülasyon oyunudur. Oyun, daha önce Realpolitiks, Kursk ve Flashout serisi gibi oyunlar üzerinde çalışan geliştiricilerden oluşan Jujubee, Katowiceden bağımsız bir ekip tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9469
Yayın yılı:
2019





Deep Diving Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deep Diving Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deep Diving Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deep Diving Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deep Diving Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deep Diving Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnanılmaz bir artırılmış gerçeklik deneyimine dalın. Nihai adrenalin arayışında en yüksek uçurumları tırmanırken gözü pek Dalgıç Dane katılın.
Deep Dungeons of Doom, klasik zindan tarayıcılarını saf özüne getiren bir AND, iOS ve PC tabanlı eski okul RPGsidir.
Deep Black Online, 2011 yazında Xbox 360, Playstation 3 ve PC için piyasaya sürülecek olan Deep Black oyununun bilim kurgu dünyasına dayanmaktadır.
PC için Deep Sky Derelicts, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip taktiksel bir rol yapma oyunudur.
Dark Moon, Realpolitiks, Kursk ve Deep Diving Simulator gibi yapımlarla tanınan bağımsız Polonya stüdyosu Jujubee tarafından geliştirilen, hayatta kalma unsurlarıyla zenginleştirilmiş gerçek zamanlı
Yorumlar
Yorum ekle