Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Myth of Soma Türkçe yama

29.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Myth of Soma, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KpTeam.

Oyun için türkçe yama metni The Myth of Soma (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
The Myth of Soma, kılıç ve büyü güçleri tarafından yönetilen bir ortaçağ fantezi dünyasına geçtiğimiz bir MMOCRPGdir. Oyuncu, savaşçı eğitimi savaş becerileri, sihir konusunda uzmanlaşmış bir sihirbaz veya çeşitli öğeler yaratabilen bir zanaatkar gibi çeşitli karakter yumrukları arasından seçim yapabilir.

İndirme sayısı:
8780
Yayın yılı:
2002





The Myth of Soma oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Myth of Soma dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Myth of Soma klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Myth of Soma ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Myth of Soma oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Myth of Soma içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Efsane: Mutlak Kod, bilgisayar oyunları tarihindeki en iyi stratejik serilerden birinden eksiksiz bir oyun koleksiyonudur.
Myth: The Fallen Lordsda yer alan mükemmel olay örgüsü ve oynanış üzerine inşa edilen Myth II: Soulblighter, yeni oyun modlarının yanı sıra yok edilebilir ortamları da ekleyerek çıtayı yükseltti.
SOMA, Amnesia: The Dark Descent veya Penumbra serisi gibi hayatta kalma korku oyunlarıyla tanınan İsveçli bir stüdyo olan Frictional Gamesin bir sonraki projesidir.
Myth of Empires, bir sandbox MMORPG, hayatta kalma ve strateji oyunudur.
Soma Bringer tipik bir aksiyon odaklı cRPGdir. Başlık, Nintendo tarafından piyasaya sürülürken, Monolith Software stüdyosu, hesaplarında benzer birçok Japon oyunuyla birlikte yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle