Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Myth II: Soulblighter Türkçe yama

08.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Myth II: Soulblighter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Myth II: Soulblighter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Myth: The Fallen Lordsda yer alan mükemmel olay örgüsü ve oynanış üzerine inşa edilen Myth II: Soulblighter, yeni oyun modlarının yanı sıra yok edilebilir ortamları da ekleyerek çıtayı yükseltti.

İndirme sayısı:
9640
Yayın yılı:
1998





Myth II: Soulblighter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Myth II: Soulblighter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Myth II: Soulblighter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Myth II: Soulblighter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Myth II: Soulblighter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Myth II: Soulblighter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Efsane: Mutlak Kod, bilgisayar oyunları tarihindeki en iyi stratejik serilerden birinden eksiksiz bir oyun koleksiyonudur.
Etrian Odyssey V: Beyond the Myth, aksiyonu birinci kişinin bakış açısından gözlemlediğimiz klasik bir zindan-paletli RPGdir.
Efsane: PC için Fallen Lords, kötü Fallen Lordsun korkunç güçleriyle savaşan bir insan ordusunun komutanı olduğumuz gerçek zamanlı bir stratejidir.
Myth of Empires, bir sandbox MMORPG, hayatta kalma ve strateji oyunudur.
Bir Dungeons & Dragons Rol yapma efsanesi devam ediyor... Tamamen Yeni Pool of Radiance, göz kamaştırıcı 3D grafikler ve Yeni Dungeons & Dragons oyun kurallarını içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle