Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth Türkçe yama

01.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Etrian Odyssey V: Beyond the Myth. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Etrian Odyssey V: Beyond the Myth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Etrian Odyssey V: Beyond the Myth, aksiyonu birinci kişinin bakış açısından gözlemlediğimiz klasik bir zindan-paletli RPGdir. Japon stüdyosu Atlus, 2007de Nintendo DS konsolunda doğan döngüyü oluşturmaktan sorumludur.

İndirme sayısı:
9498
Yayın yılı:
2017





Etrian Odyssey V: Beyond the Myth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Etrian Odyssey V: Beyond the Myth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Etrian Odyssey V: Beyond the Myth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Etrian Odyssey V: Beyond the Myth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Etrian Odyssey V: Beyond the Myth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Etrian Odyssey V: Beyond the Myth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yüksek Lagaard Büyük Dükalığında, Dükün gökyüzündeki bir kalenin sakinlerinin soyundan geldiği söylenir.
Geniş ve verimli bir toprakta, şaşırtıcı bir keşifle ünlü olan huzurlu bir köy olan Etria olarak bilinen küçük bir kasaba yatıyor.
Etrian Odyssey Untold: Millennium Girl, Nintendo DSde bir mobil konsolda yayınlanan Etrian Odyssey RPG oyununun yeniden çevrimidir.
Etrian Odyssey Origins Collection, Eultian Odyssey Serisinden üç remastered zindan tarayıcısının bir derlemesidir: Etrian Odyssey, Etrian Odyssey II: Lagaard ve Etrian Odyssey III: Boğulmuş Şehir
Etrian Odyssey serisi, 2007 yılında Nintendo taşınabilir konsollarında çıkış yaptı.
Yorumlar
Yorum ekle