Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard Türkçe yama

30.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Yüksek Lagaard Büyük Dükalığında, Dükün gökyüzündeki bir kalenin sakinlerinin soyundan geldiği söylenir. Ulusun başına beklenmedik bir kriz geldiğinde, Kralların Kâsesini bu efsanevi yüzen saraydan alan ilk kaşifin hayal bile edilemeyecek bir zenginlik ve şöhretle ödüllendirileceğine karar verilir.

İndirme sayısı:
8150
Yayın yılı:
2008





Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Etrian Odyssey V: Beyond the Myth, aksiyonu birinci kişinin bakış açısından gözlemlediğimiz klasik bir zindan-paletli RPGdir.
Geniş ve verimli bir toprakta, şaşırtıcı bir keşifle ünlü olan huzurlu bir köy olan Etria olarak bilinen küçük bir kasaba yatıyor.
Etrian Odyssey Untold: Millennium Girl, Nintendo DSde bir mobil konsolda yayınlanan Etrian Odyssey RPG oyununun yeniden çevrimidir.
Etrian Odyssey Origins Collection, Eultian Odyssey Serisinden üç remastered zindan tarayıcısının bir derlemesidir: Etrian Odyssey, Etrian Odyssey II: Lagaard ve Etrian Odyssey III: Boğulmuş Şehir
Etrian Odyssey serisi, 2007 yılında Nintendo taşınabilir konsollarında çıkış yaptı.
Yorumlar
Yorum ekle