Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Industria Türkçe yama

27.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Industria! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AiR.

Oyun için türkçe yama metni Industria (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Industria, Half-Life 2 ve Portal 2 gibi oyunlardan esinlenilmiş bir FPSdir. Oyun, bağımsız stüdyo Bleakmill tarafından geliştirildi ve Headup Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9884
Yayın yılı:
2021





Industria oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Industria dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Industria klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Industria ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Industria oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Industria içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Half-Life birinci şahıs nişancı olarak kabul edilmesine rağmen, türün olağandışı bir temsilcisidir.
1998deki mükemmel FPSnin devamı. Bu yeni oyun, Valve Software şirketi olan ilk Half-Lifeı bize veren ekip tarafından oluşturuldu.
Half-Line Miami, favori oyunlarından ikisini birleştirmeye karar veren Belçikalı bir geliştirici Thomas Kole tarafından PC için ilginç bir bağımsız yapımdır: Valveın ünlü atıcı Half-Life 2 ile
Pixel Action Heroes, bağımsız stüdyo Cypronia tarafından geliştirilen bir FPSdir.
X360, PS3 ve Wiide yayınlanan Nat Geo Quiz: Wild Life, Gusto Games tarafından geliştirildi ve Black Bean tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle