Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nat Geo Quiz: Wild Life Türkçe yama

07.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Nat Geo Quiz: Wild Life. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama The Company.

Oyun için türkçe yama metni Nat Geo Quiz: Wild Life (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
X360, PS3 ve Wiide yayınlanan Nat Geo Quiz: Wild Life, Gusto Games tarafından geliştirildi ve Black Bean tarafından yayınlandı. Oyun, dünyanın farklı yerlerindeki flora ve fauna hakkındaki bilgilerini test etmek isteyen doğa severlere yöneliktir.

İndirme sayısı:
10128
Yayın yılı:
2010





Nat Geo Quiz: Wild Life oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nat Geo Quiz: Wild Life dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nat Geo Quiz: Wild Life klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nat Geo Quiz: Wild Life ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nat Geo Quiz: Wild Life oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nat Geo Quiz: Wild Life içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS3, Wii ve X360ta yayınlanan National Geographic Challenge!, Gusto Games stüdyosu ve National Geographic Societynin Nat Geo Quiz: Wild Life ortak projesinden sonraki ikinci oyundur.
Müzik, ünlüler, TV, spor, bilim, doğa, filmler ve genel kültür konularını kapsayan binlerce soruya PSPnizden erişilebilir.
Polonya Goola! QUIZ, Manta Multimedianın başarılarındaki ilk oyundur.
Mind Quiz, Japon bilim adamı Ryuta Kawashimanın araştırmasından esinlenen başka bir mantık oyunudur (bkz.
Wild West Hanedanı, 2019 yılında Çiftçi Hanedanı tarafından başlatılan bir dizinin bir parçası olan bir Life Sim, RPG ve Survival oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle