Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tanki X Türkçe yama

07.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Tanki X. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MiRACLE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Tanki X (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Bağımsız AlternativaPlatform tarafından geliştirilen Tanki X, oynaması ücretsiz, çevrimiçi bir nişancı oyunudur. Bu, popüler çok oyunculu yapım Tanki Onlineın manevi mirasçısıdır.

İndirme sayısı:
8700
Yayın yılı:
2018





Tanki X oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tanki X dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tanki X klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tanki X ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tanki X oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tanki X içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
War of Enlightenment, bağımsız Finli sanatçı Timo Hannukkal tarafından yazılmış tamamen ücretsiz bir çevrimiçi tarihsel strateji oyunudur.
Tencent tarafından geliştirilen Transformers Online, oynaması ücretsiz iş modeline dayanan çevrimiçi bir nişancı oyunudur.
Alman seferi Sovyet birliklerinin ilerlemesini yavaşlatmaya odaklanırken, Sovyet seferi tamamen düşmanın direnişini kırmakla ilgilidir.
Tanki Online Mobile, çok oyunculu için tasarlanmış bir nişancı oyunudur.
Tank Taburu: Western Front, tankı sürdüğümüz bir arcade simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle