Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

War of Enlightenment Türkçe yama

30.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz War of Enlightenment. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir NAPALM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni War of Enlightenment (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
War of Enlightenment, bağımsız Finli sanatçı Timo Hannukkal tarafından yazılmış tamamen ücretsiz bir çevrimiçi tarihsel strateji oyunudur. WoE konsepti, posta sunucularının (PBEM Play-By-EMail olarak adlandırılır) kullanımıyla oynanan bir zamanlar popüler olan çok oyunculu oyunlara çok benzer.

İndirme sayısı:
10807
Yayın yılı:
2005





War of Enlightenment oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) War of Enlightenment dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales War of Enlightenment klasörüne koyun.

3. Türkçe yama War of Enlightenment ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


War of Enlightenment oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve War of Enlightenment içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Go Play LumberJacks, zafere giden yolda tırmanırken, doğrarken, testereyle ve logroll yaparken dört oyunculu bir yarışmada çılgın oduncuları bir araya getiriyor!
Yaşına bakılmaksızın herkes için altı harika ve sürükleyici oyun!
The Idolmaster 2 ([email protected] 2 olarak da bilinir) The Idolmaster serisinin ikinci bölümü olan arcade ve macera oyunları öğelerine sahip bir müzik yöneticisi oyunudur.
Bağımsız AlternativaPlatform tarafından geliştirilen Tanki X, oynaması ücretsiz, çevrimiçi bir nişancı oyunudur.
God of War, Kratosun hikayesini anlatan bir aksiyon-macera oyunudur. Bir zamanlar Spartalı bir savaşçıydı, şimdi Olympusa hizmet ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle