Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spidi Türkçe yama

03.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Spidi! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DYNAMiCS140685, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Spidi (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Spidi, 4 ila 12 yaş arasındaki genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış bir platform oyunudur. Meksikalı köpek ünvanını oynayan oyuncu, farklı seviyeleri geçerek çeşitli engellerin üstesinden gelir ve kaykay üzerinde inek veya mor yaratıklar gibi ilginç karakterleri tanımaya başlar.

İndirme sayısı:
10313
Yayın yılı:
2003





Spidi oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spidi dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spidi klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spidi ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spidi oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spidi içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Toy Towndaki Frogger bir platform oyunudur. çeşitli engellerin üstesinden gelen bir kurbağa olarak oynadığımız.
Daha önce Beyaz Korku olarak bilinen ve daha çok genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış aksiyon/macera oyunu.
Adventures of Misia, en genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış, platform oyunlarını temsil eden basit bir oyundur.
Spidi Mathematics, platform ve eğitici oyunun ilginç bir birleşimidir.
Süper hızlı ve pürüzsüz 360 derece kaydırma, mükemmel VGA grafikler, dijitalleştirilmiş ses ve konuşma efektleri, harika oyun içi müzik (çeşitli müzik notaları), gerçekçi bir meyve makinesi içeren
Yorumlar
Yorum ekle