Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Diablo Türkçe yama

09.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Diablo. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Diablo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
PC ve StOS için Diablo, aksiyon RPG türünün bir klasiği olarak kabul edilen ünlü serinin ilk bölümüdür. Blizzard Northdaki bir ekip tarafından geliştirildi ve baş tasarımcıları Erich Schaefer, David Brevik, Max Schaefer, Eric Sexton ve Ken Williamsdı.

İndirme sayısı:
8595
Yayın yılı:
1996





Diablo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Diablo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Diablo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Diablo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Diablo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Diablo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Diablo Immortal, Diablo adlı popüler RPG aksiyon oyunları serisinin mobil bir yan ürünü.
PS4 ve XONE için Diablo III: Eternal Collection, Dialo II: Reaper of Souls – Ultimate Evil Editionın genişletilmiş bir versiyonudur.
PC, PS4 ve XONE için Diablo III: Rise of the Necromancer for PC, PS4 ve XONE için, Kasım 2016da şirketin kendisi tarafından düzenlenen bir Blizzard hayranları manastırı olan yıllık BlizzCon sırasında
Diablonun resmi olarak piyasaya sürülmesinden bu yana geçen dört uzun yılın ardından, hayranlar nihayet tam teşekküllü devam oyununa kavuştu.
Diablo IV, serideki önceki oyunların yanı sıra Overwatch, StarCraft II ve Hearthstone gibi oyunların yazarları olan Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ikonik hacknslash serisinin dördüncü
Yorumlar
Yorum ekle