Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Diablo Immortal Türkçe yama

27.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Diablo Immortal. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir IREC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Diablo Immortal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Diablo Immortal, Diablo adlı popüler RPG aksiyon oyunları serisinin mobil bir yan ürünü. Oyun, Doğu Asya pazarına yönelik oynaması ücretsiz yapımlarda uzmanlaşmış Çinli bir şirket NetEase ve markanın yaratılmasından sorumlu bir Amerikan stüdyosu Blizzard Entertainment tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8580
Yayın yılı:
2023





Diablo Immortal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Diablo Immortal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Diablo Immortal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Diablo Immortal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Diablo Immortal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Diablo Immortal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve XONE için Diablo III: Eternal Collection, Dialo II: Reaper of Souls – Ultimate Evil Editionın genişletilmiş bir versiyonudur.
PC, PS4 ve XONE için Diablo III: Rise of the Necromancer for PC, PS4 ve XONE için, Kasım 2016da şirketin kendisi tarafından düzenlenen bir Blizzard hayranları manastırı olan yıllık BlizzCon sırasında
Immortal: And the Death that Follows, roguelike unsurlarla dolu bir dövüş oyunudur.
PC ve StOS için Diablo, aksiyon RPG türünün bir klasiği olarak kabul edilen ünlü serinin ilk bölümüdür.
Diablo IV, serideki önceki oyunların yanı sıra Overwatch, StarCraft II ve Hearthstone gibi oyunların yazarları olan Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ikonik hacknslash serisinin dördüncü
Yorumlar
Yorum ekle