Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Static Sky Türkçe yama

07.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Static Sky. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama TMG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Static Sky (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Static Sky, siberpunk atmosferinde geçen gerçek zamanlı bir taktik oyundur. Başlık, iOS mobil cihazlarda, eski bir kurucu ortak ve en popüler çapraz platform oyun motorlarından birinden sorumlu olan eski bir yaratıcı yönetmen tarafından yönetilen Danimarkalı Framebunker stüdyosunun ilk çalışması olarak göründü.

İndirme sayısı:
8973
Yayın yılı:
2023





Static Sky oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Static Sky dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Static Sky klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Static Sky ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Static Sky oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Static Sky içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead Static Drive, macera oyunları, hayatta kalma oyunları ve korku unsurlarını birleştiren yukarıdan aşağıya bir aksiyon oyunudur.
Anomaly: Korea, bir bilim kurgu gerçek zamanlı strateji (RTS) serisindeki Anomaly: Warzone Earthten sonra ikinci oyundur.
Chasing Static, bir korku macera oyunudur. Eskiden Sick Chicken Studios olarak bilinen bağımsız bir İngiliz ekibi Headware Games tarafından geliştirildi ve Ratalaika Games tarafından yayınlandı.
Alien Puzzle Adventure, Vivid Games stüdyosunun mirasındaki sözde sıradan oyunculara hitap eden bir başka mantıklı oyundur.
STATIC, karmaşık karakter oluşturma sistemine sahip, hikaye odaklı bir cRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle