Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe Türkçe yama

23.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Genç bir sihir ustası olan Simonın komik maceralarının ikinci bölümü. Kötü bir büyücünün uğursuz planlarının bir sonucu olarak, görünüşte ortalama bir genç olan Sordid, Simon, elfler, goblinler ve çirkin prenseslerle dolu bir dünyaya gelir.

İndirme sayısı:
10416
Yayın yılı:
1995





Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition, maceralarını Simon the Sorcererda takip edebileceğimiz genç bir sihir ustasının komik maceralarının ikinci bölümünün yeniden düzenlenmiş bir
Simon the Sorcerer 2: 25th Anniversary Edition, klasik macera oyunu Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobeun yenilenmiş bir versiyonudur.
Geri döndü ve bu sefer 3 boyutlu! Simon 2deki maceralarına devam eden Simon, bu sefer kendisini tuhaf bir dünyada kapana kısılmış olarak bulur ve eve giden tek rota olan Sordidi yenmek için zamana
Simon the Sorcerer: 20th Anniversary Edition, AdventureSoftun klasik iki boyutlu tıkla ve tıkla macerasının orijinal olarak 1993te PClerde piyasaya sürülen yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Simon the Sorcerer, 1993 yılında Adventure Soft stüdyosu tarafından başlatılan kült tıkla ve tıkla macera serisinin bir sonraki bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle