Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition Türkçe yama

23.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MODE7, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition, maceralarını Simon the Sorcererda takip edebileceğimiz genç bir sihir ustasının komik maceralarının ikinci bölümünün yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
9615
Yayın yılı:
2014





Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Simon the Sorcerer 2: 20th Anniversary Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Simon the Sorcerer 2: 25th Anniversary Edition, klasik macera oyunu Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobeun yenilenmiş bir versiyonudur.
Eric Chahi ve Delphine Softwaredeki bir ekip tarafından oluşturulan bir oyun olan orijinal Another World, 1991de piyasaya sürüldü ve bugüne kadar video oyun endüstrisinin gelişiminde büyük bir
Guilty Gear 20th Anniversary Edition, Arc System Works tarafından geliştirilen bir dizi 2D dövüş oyununun iki taksitinden oluşan bir settir.
Genç bir sihir ustası olan Simonın komik maceralarının ikinci bölümü.
Simon the Sorcerer: 20th Anniversary Edition, AdventureSoftun klasik iki boyutlu tıkla ve tıkla macerasının orijinal olarak 1993te PClerde piyasaya sürülen yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle