Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heretic Türkçe yama

19.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Heretic. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Heretic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Raven Software, hit fantastik aksiyon oyunu Hereticin yaratılmasında ikinci kez Id Software ile iş birliği yaptı. Değiştirilmiş bir DooM motoruna dayanan Heretic, FPS türünde yaygın hale gelen karakter öğesi kullanımı için devrim niteliğinde yeni bir envanter sistemine öncülük etti.

İndirme sayısı:
8201
Yayın yılı:
1995





Heretic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heretic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heretic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heretic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heretic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heretic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heretic Kingdoms: Reluctant Hero, rol yapma projesi Cult: Heretic Kingdomsın devamıdır.
Raven Software, hit fantastik aksiyon oyunu Hereticin yaratılmasında ikinci kez Id Software ile iş birliği yaptı.
Raven Softwarein HeXeni, aslında başlangıçta Heretic II olarak raflara çıkması planlanan Heretic için bir genişleme olarak geliştirmeye başladı.
Heretic Kingdoms: The Inquisition, Tanrının öldüğü ve dinin sapkın olduğu bir dünya olan Heretic Kingdoms dünyasında geçen bir RPGdir.
Portal of Praevusun geliştirilmesi sırasında Raven Software, bir başka devrimci aksiyon oyunu olan Heretic IInin temellerini atmak için hararetle çalıştı.
Yorumlar
Yorum ekle