Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heretic Kingdoms: Reluctant Hero Türkçe yama

19.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Heretic Kingdoms: Reluctant Hero. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir The Company.

Oyun için türkçe yama metni Heretic Kingdoms: Reluctant Hero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Heretic Kingdoms: Reluctant Hero, rol yapma projesi Cult: Heretic Kingdomsın devamıdır. Yaratılışının arkasında, bağımsız geliştirme stüdyosu International Hobodan uzmanlar var.

İndirme sayısı:
8766
Yayın yılı:
2023





Heretic Kingdoms: Reluctant Hero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heretic Kingdoms: Reluctant Hero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heretic Kingdoms: Reluctant Hero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heretic Kingdoms: Reluctant Hero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heretic Kingdoms: Reluctant Hero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heretic Kingdoms: Reluctant Hero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Raven Softwarein HeXeni, aslında başlangıçta Heretic II olarak raflara çıkması planlanan Heretic için bir genişleme olarak geliştirmeye başladı.
Heretic Kingdoms: The Inquisition, Tanrının öldüğü ve dinin sapkın olduğu bir dünya olan Heretic Kingdoms dünyasında geçen bir RPGdir.
Portal of Praevusun geliştirilmesi sırasında Raven Software, bir başka devrimci aksiyon oyunu olan Heretic IInin temellerini atmak için hararetle çalıştı.
Raven Software, hit fantastik aksiyon oyunu Hereticin yaratılmasında ikinci kez Id Software ile iş birliği yaptı.
Shadows: Awakening, 2004 yılında Heretic Kingdoms: The Inquisition tarafından başlatılan Heretic Kingdoms adlı RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle