Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Riverbond Türkçe yama

20.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Riverbond. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Riverbond (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Riverbond, 2015 platform oyunu Planet of the Eyes ile tanınan bağımsız Cococucumber stüdyosunun bir başka yapımı. Bu sefer PC, PS4 ve XONE için hack and slash sunuyorlar.

İndirme sayısı:
10396
Yayın yılı:
2019





Riverbond oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Riverbond dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Riverbond klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Riverbond ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Riverbond oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Riverbond içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
My Eyes on You, bağımsız Ukraynalı stüdyo Storymind Entertainment tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur.
Beyond Eyes, çevredeki dünyayı görselleştirmek için çalışma duyularını kullanan kör bir kızın rolünü üstlendiğimiz PC, PS4 ve XONE için inanılmaz orijinal bir macera oyunudur.
Echo Generation, Stranger Thingsden retro tarzda macera ve sıra tabanlı RPGnin bir melezidir.
Planet of the Eyes, yalnız bir robot rolünü üstlendiğimiz ve keşfedilmemiş bir gezegeni kat ettiğimiz PC, PS4 ve XONE için retro fütüristik bir platform oyunudur.
Immortal Planet, Polonyalı bağımsız oyun sahnesinin temsilcisi Tomasz Waclawekin sıcak karşılanan 2D platform oyunu Ronin ile tanınan ikinci oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle