Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Eyes on You Türkçe yama

19.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz My Eyes on You. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: tRUE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni My Eyes on You (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
My Eyes on You, bağımsız Ukraynalı stüdyo Storymind Entertainment tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Ekip, daha önce Metro: Last Light, The Witcher 3: Wild Hunt ve S.

İndirme sayısı:
9858
Yayın yılı:
2023





My Eyes on You oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Eyes on You dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Eyes on You klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Eyes on You ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Eyes on You oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Eyes on You içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Reel Fishing: The Great Outdoorsun PSP sürümü sayesinde artık istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman balık tutabilirsiniz.
Beyond Eyes, çevredeki dünyayı görselleştirmek için çalışma duyularını kullanan kör bir kızın rolünü üstlendiğimiz PC, PS4 ve XONE için inanılmaz orijinal bir macera oyunudur.
Planet of the Eyes, yalnız bir robot rolünü üstlendiğimiz ve keşfedilmemiş bir gezegeni kat ettiğimiz PC, PS4 ve XONE için retro fütüristik bir platform oyunudur.
Karanlıkta Gözler: Bir Victoria Bloomun meraklı örneği, Roguelike Elements ile bir aksiyon platformu oyunudur.
Frankenstein: Through the Eyes of the Monster, Interplayin korku atmosferinde geçen popüler Myst macera tıkla ve tıkla oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle