Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Elemental: Fallen Enchantress Türkçe yama

05.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Elemental: Fallen Enchantress, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama AkEd sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Elemental: Fallen Enchantress (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Elemental: Fallen Enchantress, bir strateji oyunu olan Elemental: War of Magicin ilk genişleme paketidir. Yapım, Derek Paxton (Cennetten Düşüşün yaratıcısı, Civilization IV için bir mod), Jon Shafer (Civilization Vin baş yapımcısı) ve Dave Stern (bir yazar ve Pocket Booksun eski editörü) liderliğindeki Stardocktaki bir ekip tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9104
Yayın yılı:
2012





Elemental: Fallen Enchantress oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Elemental: Fallen Enchantress dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Elemental: Fallen Enchantress klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Elemental: Fallen Enchantress ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Elemental: Fallen Enchantress oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Elemental: Fallen Enchantress içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Might & Magic: iOS ve AND için Elemental Guardians, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir savaş rol yapma oyunudur.
Elemental Monster Online Card Game sanal bir kart oyunudur. Dijital versiyonları en popüler donanım platformlarının hepsinde bulunan Magic the Gathering kartına benzeyecek şekilde tasarlanmıştır.
Realms Beyond, Baldurs Gate serisi veya Elemental Evil Tapınağı gibi klasiklere atıfta bulunan, ancak aynı zamanda kanıtlanmış formülü açık bir dünya ile zenginleştiren iki boyutlu, izometrik bir
21. yüzyılın sonunda, nükleer savaş insan nüfusunun çoğunu öldürdü.
Elemental: Fallen Enchantress – Legendary Heroes for PC, çok beğenilen sıra tabanlı strateji oyununun bağımsız bir genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle