Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BioShock: The Collection Türkçe yama

19.07.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız BioShock: The Collection. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir BRD.

Oyun için türkçe yama metni BioShock: The Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
PS4, PC ve XONE için yayınlanan BioShock Koleksiyonu, BioShock FPS serisinin ilk üç bölümünün ve DLClerinin yeniden düzenlenmiş sürümlerinin bir paketidir.

İndirme sayısı:
9449
Yayın yılı:
2016





BioShock: The Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BioShock: The Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BioShock: The Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BioShock: The Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BioShock: The Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BioShock: The Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, X360 ve PS3 için BioShock 2, farklı türlerden öğeler içeren kapsamlı bir birinci şahıs aksiyon oyunudur.
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two için PC, X360 ve PS3, 2013ün birinci şahıs nişancı oyunu BioShock: Infinitein ikinci ve son hikaye genişletmesidir.
BioShock 4, 2008de doğan, yüksek puanlı aksiyon oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.
BioShock: PC, X360 ve PS3 için Infinite, merak uyandıran hikayesi ve karmaşık oynanışı da dahil olmak üzere ünlü nişancı oyunlarının sonraki bölümleridir.
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One, PC, PS3 ve X360 için 2013ün aksiyon oyunu BioShock: Infinitein ilk hikaye genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle