Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cursed Mountain Türkçe yama

02.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Cursed Mountain. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SDV.

Oyun için türkçe yama metni Cursed Mountain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
1980lerin sonlarında, oyuncular, kayıp kardeşini bulmak için Himalayalara tırmanırken korkusuz bir dağcı rolünü üstlenecekler. Dağa tırmanırken kadim bir lanetle karşılaşır: O bölgede ölen insanların ruhları arafta sıkışıp kalır, Gölgeler Dünyasına yakalanır.

İndirme sayısı:
8710
Yayın yılı:
2009





Cursed Mountain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cursed Mountain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cursed Mountain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cursed Mountain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cursed Mountain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cursed Mountain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cursed Castilla (Maldita Castilla EX), tek kişilik bir stüdyo olan Locomalito tarafından geliştirilen bir 2D platform oyunudur.
Scarlett Mysteries: PC, AND ve iOS için The Cursed Child, World-Loom ve Polonyadan Artifex Mundinin gizli nesne bulmaca macerasıdır.
Sphinx and the Cursed Mummy, Eurocom Entertainment Software ekibi tarafından yaratılmış bir aksiyon macera oyunudur.
Veldimenin barışçıl dünyasında insanlar nadiren canavarlarla karşılaşırdı.
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King for PS2 ve 3DS, Dragon Warrior olarak da bilinen ve 80lerin ortalarından beri geliştirilmekte olan RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle