Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scarlett Mysteries: Cursed Child Türkçe yama

25.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Scarlett Mysteries: Cursed Child. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama QUARTEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Scarlett Mysteries: Cursed Child (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Scarlett Mysteries: PC, AND ve iOS için The Cursed Child, World-Loom ve Polonyadan Artifex Mundinin gizli nesne bulmaca macerasıdır. Başlık, itibarlı kadın kahraman Scarlettin çocukluğunun gizemlerini, paranormal yeteneklerinin kökenlerini ve babasının ortadan kaybolmasını çözdüğü Viktorya döneminde geçiyor.

İndirme sayısı:
9204
Yayın yılı:
2017





Scarlett Mysteries: Cursed Child oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scarlett Mysteries: Cursed Child dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scarlett Mysteries: Cursed Child klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scarlett Mysteries: Cursed Child ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scarlett Mysteries: Cursed Child oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scarlett Mysteries: Cursed Child içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beyond the Legend: Mysteries of Olympus, Cracowdan Teyon stüdyosunun sözde gündelik pazardan (ara sıra oyuncular) izleyicilere hitap eden bir önerisidir.
The Lost Child, El Shaddai: Ascension of the Metatronun yaratıcısı Takayasu Sawaki tarafından yönetilen Kadokawa Games tarafından geliştirilen bir zindan paletli RPGdir.
Versailles Mysteries: The Royal Spy, Versailles Mysteries: Oscar and the Athanorun ikinci bölümüdür.
Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate, Neverwinter Nights 2 için premium bir modüldür.
Yıl 1830, Viktorya Döneminin şafağı. Küçük mürebbiyenizin odasında oturuyorsunuz ve Londradaki yetim hayatınızı düşünüyorsunuz.
Yorumlar
Yorum ekle