Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Def Jam: Icon Türkçe yama

30.12.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Def Jam: Icon. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MTCT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Def Jam: Icon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Oyuna hip-hop müziği, kültürü ve yaşam tarzını aşılayan EA Chicago ve kentsel yaşam tarzı devi Def Jam Interactive, yeni nesil oyunlara benzersiz ve yenilikçi içerik getirerek oyun geliştirmenin sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

İndirme sayısı:
8944
Yayın yılı:
2007





Def Jam: Icon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Def Jam: Icon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Def Jam: Icon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Def Jam: Icon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Def Jam: Icon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Def Jam: Icon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmek için eğlenceli oyunlar Tembel Kasaba şampiyonları turnuva gününde Sportacus ve çetesine katılın.
Mortal Kombat: Deception, hem uzun süredir Mortal Kombat hayranlarına hem de yeni nesil oyunculara hitap edecek yenilikçi bir dövüş sistemi, benzersiz derinlik ve vahşice yoğun aksiyon ile dövüş
Eğlenceli, bağımlılık yapan, ödüllü seri, yeni nesil konsollar için özel olarak geliştirilen Virtua Tennis 3 ile devam ediyor.
Moda dünyasını fethetmek isteyen genç bir kadın rolünü alarak küçük bir moda atölyesinde çırak olarak başlıyorsunuz.
Shadowgrounds, benzersiz bakış açısı, patlayıcı aksiyon sekansları, yenilikçi silah yükseltme sistemi ve iyi geliştirilmiş bir hikaye ile aksiyon türüne yeni bir hava getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle