Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fashion Designer: Style Icon Türkçe yama

05.10.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Fashion Designer: Style Icon, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KaOs.

Oyun için türkçe yama metni Fashion Designer: Style Icon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Moda dünyasını fethetmek isteyen genç bir kadın rolünü alarak küçük bir moda atölyesinde çırak olarak başlıyorsunuz. Kumaşınızın desenini oluşturun, kumaşı seçin ve kesme, dikme ve ütülemeden kataloglar, film afişleri, postayla sipariş şirketlerinin yıldızları ve VIPler için çarpıcı kıyafetler yaratan düğmelerin dikilmesine kadar kalemle kıyafetlerinizi uyarlayın.

İndirme sayısı:
8213
Yayın yılı:
2007





Fashion Designer: Style Icon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fashion Designer: Style Icon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fashion Designer: Style Icon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fashion Designer: Style Icon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fashion Designer: Style Icon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fashion Designer: Style Icon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aquarium Designer, hem kişisel kullanım için hem de müşteri için özelleştirilmiş çeşitli akvaryum türleri tasarlama ve inşa etme hakkında bir simülasyon oyunudur.
Barbie™ ile dünyanın en ateşli moda tasarımcısı olun! Barbie™nin Paristeki Moda Haftasına hazırlanmasına yardım ederken heyecan verici defileler tasarlayın!
Fashion Designer, Ubisoftun Imagine oyun serisindeki birkaç oyundan biridir.
The Empire of Style, tarayıcı yapımlarında uzmanlaşmış ve Khan Wars ve Nemexia gibi unvanlara layık görülen Bulgar tarayıcı stüdyosu XS Softwarein eseridir.
Carol ünlü bir moda akademisine girmek için seçilmiştir ve ünlü bir moda tasarımcısı olmak için çok çalışmaya hazırdır.
Yorumlar
Yorum ekle