Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Last Chaos Türkçe yama

04.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Last Chaos. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Last Chaos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Last Chaos, binlerce oyuncunun aynı anda bağlanabileceği, savaşabileceği ve diğer maceracılarla maceralar, görevler ve zanaat becerileri yoluyla cesaretlerini ve savaş becerilerini geliştirebileceği çevrimiçi bir rol yapma oyunudur.

İndirme sayısı:
9289
Yayın yılı:
2006





Last Chaos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Last Chaos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Last Chaos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Last Chaos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Last Chaos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Last Chaos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FlatOut 3: PC için Chaos & Destruction, arabaları yok etme öğelerini ve yarış pisti öğelerini içeren üçüncü bir yarış oyunları bölümüdür.
Chaos Field, dikey nişancı hayranlarına sevinmeleri için bir neden veriyor!
Kaos; Baş Noah / Kaos; Child Double Pack, Bilim Macera Serisi Bannerı altında yukarıda belirtilen iki oyunun bir derlemesidir.
Chaos Reborn: Adventures, tipik bir fantezi dünyasında geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
Sonic Chaos, Sega tarafından yaratılan ve aynı zamanda unvanı Wii konsoluna aktarmayı da üstlenen bir maskotun maceralarını anlatan bir oyunun yeniden çevrimi.
Yorumlar
Yorum ekle