Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DuelField Türkçe yama

10.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız DuelField. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: QUARTEX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni DuelField (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
DuelField, çevrimiçi oyun için tasarlanmış, fantastik, sihirli iklimlerle dolu, sıra tabanlı bir stratejidir. Oyuncular "Alan" dünyasını yöneten birçok tanrıdan birinin rolünü üstlenir ve temel güçlerin en derin sırlarında ustalaşır: Toprak, Hava, Ateş, Su, Doğa ve Araf.

İndirme sayısı:
10912
Yayın yılı:
2001





DuelField oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DuelField dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DuelField klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DuelField ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DuelField oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DuelField içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Warlords serisinden birçok kişi tarafından şu anda popüler olan 3DO Heroesun prototipi olarak kabul edilen ilk oyun.
Bu seriye dayalı ilk çok oyunculu çevrimiçi oyunu oynayarak Star Trek® evreninin bir parçası olun.
Dark Strokes: Sins of the Fathers, Alawar Entertainment şirketinin sözde gündelik piyasadan (ara sıra oyuncular) izleyicinin daha talepkar kısmına hitap eden bir önerisidir.
Creature Conflict: The Clan Wars, bir Cumartesi öğleden sonra izlediğimiz harika çizgi filmlerden etkilenen yeni sıra tabanlı, aksiyon dolu, manga savaş oyunudur!
Space Grunts, sıra tabanlı roguelike oyun ile arcade shooter oyununun alışılmadık bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle