Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Snood Deluxe Türkçe yama

23.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Snood Deluxe. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SKiD ROW.

Oyun için türkçe yama metni Snood Deluxe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Snood Deluxe, oyuncunun Snoodları kurtarmak için aklını kullanması ve iyi nişan alması gereken bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur. Aynı türden Snoodları üç veya daha fazla kişilik gruplara ekleyerek Snoodları serbest bırakabilir ve puanlar, ödüller, ödüller ve daha fazlasını biriktirebilirsiniz!

İndirme sayısı:
10826
Yayın yılı:
2008





Snood Deluxe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Snood Deluxe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Snood Deluxe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Snood Deluxe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Snood Deluxe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Snood Deluxe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
20 yıl önce bir bilgisayar oyunu, strateji ve simülasyon hayranlarının kalbini fethetti.
Dört milyondan fazla kez indirilen, tüm zamanların en büyük Shareware oyunlarından biri intikamla geri döndü.
Stealth Bastard Deluxe, rakiplerinin tuzaklarından ve güvenlik sistemlerinden kaçınması gereken bir hırsız ve hacker hakkında eğlenceli bir platform oyunudur.
Deluxe Ski Jump 3, tam 3D grafiklerde bağımlılık yapan bir kayakla atlama oyunudur.
Pic-a-Pix Deluxe, Nintendo 3DS ve Nintendo Wii U konsolları için yayınlanan bir bulmaca oyunu olan Pic-a-Pix Colorın yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle