Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ports Of Call Deluxe 2008 Türkçe yama

15.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ports Of Call Deluxe 2008. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni Ports Of Call Deluxe 2008 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
20 yıl önce bir bilgisayar oyunu, strateji ve simülasyon hayranlarının kalbini fethetti. Son olarak, tamamen 3 boyutlu üst düzey oyun olarak klasik »Ports of Call« var.

İndirme sayısı:
9932
Yayın yılı:
2008





Ports Of Call Deluxe 2008 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ports Of Call Deluxe 2008 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ports Of Call Deluxe 2008 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ports Of Call Deluxe 2008 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ports Of Call Deluxe 2008 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ports Of Call Deluxe 2008 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crayon Physics Deluxe, popüler ücretsiz yazılım oyunu Crayon Physicsin devamı niteliğindedir.
Call of Duty: World at War PC, PS3 vb. için son derece popüler olan tarihi birinci şahıs nişancı oyunlarının bir başka bölümü.
theHunter: Call of the Wild PC, PS4 ve XONE için bir av simülasyon oyunu ve 2009 theHunterın devamı.
Poseidonun çağrısına kulak verin. Antik Roma, Yunanistan, Truva, Babil ve Mısır topraklarında büyüleyici yeni bir yolculuğa çıkın.
Liman Simülatörü, demirleyen konteyner gemilerini en kısa sürede kontrol etmek için deniz kıyısındaki liman başkanı pozisyonunu almanızı ve mevcut tüm ekipman ve mekanizmaların çalışmalarını
Yorumlar
Yorum ekle