Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Akalabeth: World of Doom Türkçe yama

27.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Akalabeth: World of Doom! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EXPLOSiON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Akalabeth: World of Doom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Akalabeth, bazen Ultima 0 olarak anılan tüm Ultima serisinin atasıdır. 1979da Richard Garriot tarafından yaratılmıştır. Akalabeth, çoğunlukla canavarlarla dolu bir zindanların karanlık koridorlarında hareket ettiğimiz tipik bir labirent oyunudur.

İndirme sayısı:
9254
Yayın yılı:
1980





Akalabeth: World of Doom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Akalabeth: World of Doom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Akalabeth: World of Doom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Akalabeth: World of Doom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Akalabeth: World of Doom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Akalabeth: World of Doom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doom II RPG, tarihin en ünlü FPS atıcılarından birinin efsanesini basit bir RPG oyununun unsurlarıyla birleştirmeye yönelik başka bir girişimdir.
Doom 64, aynı başlık altında Nintendo 64 FPSnin yeniden baskısıdır.
Doom Resurrection, iPhone ve iPad kullanıcıları için yaratılan ikonik FPS atıcı serisinin, döngünün son tam teşekküllü bölümüne atıfta bulunan bir yan versiyonudur: 2004ten Doom 3.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Mighty Doom, studio id Softwarein popüler FPS serisinin mobil bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle