Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Penumbra: Requiem Türkçe yama

15.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Penumbra: Requiem! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ORiON, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Penumbra: Requiem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Requiem, Peneumbranın korku macera oyunu serisinin üçüncü ve son yapımıdır. Peneumbra döngüsünün ikinci taksiti olan Black Plague için bir genişlemedir ve çalışması için kurulmasını gerektirir.

İndirme sayısı:
8127
Yayın yılı:
2008





Penumbra: Requiem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Penumbra: Requiem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Penumbra: Requiem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Penumbra: Requiem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Penumbra: Requiem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Penumbra: Requiem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ölümcül Alien™ avını avlarken en iyi Predator™ ol. 20th Century Foxun Aralık 2007de vizyona giren ikinci gişe rekorları kıran filmine dayanan Aliens vs.
Penumbra: Overture, Frictional Games tarafından geliştirilen Penumbra serisinin ilk bölümüdür.
Castlevania Requiem: Symphony of the Night ve Rondo of Blood, iki kült Castlevania oyununun toplu bir baskısıdır: 1994ten Castlevania: Rondo of Blood ve doğrudan devamı Castlevania: Symphony of the
Mozart, Parisli geliştirici Game Consulting tarafından geliştirilen ve Micro Application tarafından yayınlanan klasik bir PC macera oyunudur.
Penumbra: Black Plague, birinci şahıs perspektifli bir korku macera oyunudur ve Peneumbra: Overtureın devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle