Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cricket Life 1 Türkçe yama

12.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Cricket Life 1. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Cricket Life 1 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
Cricket Life™, oyuncuların bir kriketçinin hayatını deneyimlemelerini sağlayan sanal bir spor, strateji ve simülasyon oyunudur. Cricket Life, sizi bir kriketçinin yerine koyar ve bir kriketçinin saha içi ve saha dışı yaşamını yönetmenize olanak tanır.

İndirme sayısı:
10565
Yayın yılı:
2023





Cricket Life 1 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cricket Life 1 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cricket Life 1 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cricket Life 1 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cricket Life 1 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cricket Life 1 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Ashes Cricket, Big Ant Studios tarafından geliştirilen bir kriket simülatörüdür.
FIFA, NBA ve Rugby gibi gişe rekorları kıran spor oyunlarımızın teknolojisini kullanan EA SPORTS Cricket 2005 sahaya geri dönüyor.
Cricket Captain 2021, aynı zamanda bir kriket takımı yönetim simülatörü olan spor oyunu serisinin on ikinci bölümüdür.
Cricket Coach 2012, Windows PCler için yeni kriket simülasyonudur. Gerçekçi bir maç motoru ve ayrıntılı strateji seçenekleri sunan Cricket Coach 2012, kendini adamış kriket tutkunları için en iyi yol
International Cricket Captain 2009, popüler kriket yönetimi simülatörünün şimdiye kadarki en doğru, gerçekçi ve bağımlılık yapan versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle