Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gears of War: Judgment Türkçe yama

27.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Gears of War: Judgment. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Ackerlight sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Gears of War: Judgment (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Gears of War: Judgment for X360, Epic Games Studios tarafından geliştirilen ünlü serinin yeni bir bölümüdür. Oyunun yaratıcı süreci, Painkiller ve Bulletstormun geliştiricileri olan Polonyalı bir stüdyo olan People Can Fly tarafından desteklendi.

İndirme sayısı:
10862
Yayın yılı:
2013





Gears of War: Judgment oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gears of War: Judgment dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gears of War: Judgment klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gears of War: Judgment ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gears of War: Judgment oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gears of War: Judgment içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnsanlar ve yeraltı tünellerinde yaşayan gizemli bir Locust ordusu arasındaki savaşın hikayesini anlatan oyun serisinin üçüncü bölümü.
Gears 5 Hivebusters, Escape modundan bilinen üç karaktere odaklanan, yaklaşık 3 saatlik ek bir senaryo ile özellik kampanyasını zenginleştiren ücretli bir genişlemedir.
PC ve X360 için Gears of War, efsanevi Unreal serisinin yaratıcılarının bir başka oyunudur.
Gears of War 2 for X360, Epic Gamesin mükemmel aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Dişliler POP! bir taktik strateji oyunudur ve Xbox konsollarının ve PClerin sahipleri tarafından iyi bilinen popüler Gears of War serisinin bir yan ürünüdür.
Yorumlar
Yorum ekle