Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gears of War 3 Türkçe yama

23.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Gears of War 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama R2R sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Gears of War 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
İnsanlar ve yeraltı tünellerinde yaşayan gizemli bir Locust ordusu arasındaki savaşın hikayesini anlatan oyun serisinin üçüncü bölümü. Hem bu hem de serideki önceki oyunlar, yüzü ve ana yapımcısı Cliff Bleszinski olan Epic Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9304
Yayın yılı:
2011





Gears of War 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gears of War 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gears of War 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gears of War 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gears of War 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gears of War 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gears 5 Hivebusters, Escape modundan bilinen üç karaktere odaklanan, yaklaşık 3 saatlik ek bir senaryo ile özellik kampanyasını zenginleştiren ücretli bir genişlemedir.
"Racing Gears Advance", eylemi izometrik projeksiyonda gösterilen arcade yarış oyunları türüne aittir.
Gears of War 2 for X360, Epic Gamesin mükemmel aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Dişliler POP! bir taktik strateji oyunudur ve Xbox konsollarının ve PClerin sahipleri tarafından iyi bilinen popüler Gears of War serisinin bir yan ürünüdür.
Gears of War: Judgment for X360, Epic Games Studios tarafından geliştirilen ünlü serinin yeni bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle