Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Toy Story 2: Action Game Türkçe yama

08.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Toy Story 2: Action Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Toy Story 2: Action Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
Walt Disney markasından Toy Story 2ye dayanan en popüler oyuncak arkadaşın maceralarına devam ediyor. Filmin ilk bölümü, geleneksel tek tek kareler çizme yöntemi yerine tamamen bilgisayar kullanımıyla yapılan ilk prodüksiyondu.

İndirme sayısı:
9399
Yayın yılı:
1999





Toy Story 2: Action Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Toy Story 2: Action Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Toy Story 2: Action Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Toy Story 2: Action Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Toy Story 2: Action Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Toy Story 2: Action Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aktivite Merkezi, ünlü Walt Disney filmi Toy Story 2den uyarlanan bu serideki çocuklar için başka bir oyun.
Indiana Jones ve Son Haçlı Seferi, LucasArts için o kadar karlı bir konu oldu ki, arkeolog unvanının film maceralarının üçüncü bölümüne dayanan bir değil iki oyun yapmaya karar verildi.
Toy Story Racer, Travellers Tales tarafından geliştirilen ve popüler animasyon filmi Toy Storynin lisansına dayanan bir yarış oyunudur.
AND ve iOSta bulunan Game Dev Story, Anime Studio Story, Pocket League Story 2 veya Biz Builder Delux gibi başlıklardan bilinen Kairosoft stüdyosu tarafından geliştirilen bir oyundur.
Doraemon Story of Seasons, Story of Seasons adlı tarımsal RPG serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle