Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Roogoo Twisted Towers Türkçe yama

05.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Roogoo Twisted Towers. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Roogoo Twisted Towers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Roogoo, oyuncuların yalnızca Roo gezegenini değil, tüm Roogoo yarışını kurtarmak için çeşitli platformlarda farklı şekilli blokları yönlendirdiği ve istiflediği yenilikçi ve sıra dışı bir 3D bulmaca oyunudur.

İndirme sayısı:
9479
Yayın yılı:
2008





Roogoo Twisted Towers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Roogoo Twisted Towers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Roogoo Twisted Towers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Roogoo Twisted Towers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Roogoo Twisted Towers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Roogoo Twisted Towers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gişe rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi filmlerine dayanan tek PlayStation 2 oyununda Mordorun kötü güçleriyle savaşın.
Twisted Lands efsanesi, en çok satan Twisted Lands: Shadow Townın sürükleyici devamında devam ediyor!
Roogoo, sadece Planet Rooyu değil, tüm Roogoo yarışını da kurtarmak için çeşitli platformlarda farklı şekilli blokları yönlendiren ve istifleyen yenilikçi ve sıra dışı bir 3D bulmaca oyunudur.
Twisted Metal araba savaş serisinin bir sonraki bölümüne hazır olun.
Tricky Towers, PC ve PS4 için ilginç bir mantık oyunudur. 99 Bricks Wizard Academynin yaratıcıları olan Hollandalı stüdyo WeirdBeard tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle