Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Lord of the Rings: The Two Towers Türkçe yama

17.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Lord of the Rings: The Two Towers. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UNLEASHED, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni The Lord of the Rings: The Two Towers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Gişe rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi filmlerine dayanan tek PlayStation 2 oyununda Mordorun kötü güçleriyle savaşın. Arkadaş grubuna katılın ve The Lord of the Rings üçlemesindeki ilk iki gişe rekorları kıran filmdeki tüm aksiyonu deneyimleyin.

İndirme sayısı:
8929
Yayın yılı:
2002





The Lord of the Rings: The Two Towers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Lord of the Rings: The Two Towers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Lord of the Rings: The Two Towers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Lord of the Rings: The Two Towers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Lord of the Rings: The Two Towers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Lord of the Rings: The Two Towers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Lord of The Rings: PC, PS3 vb. için Conquest, The Lord of The Rings serisine dayanan dinamik bir aksiyon oyunudur;
Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliğinin kitap uyarlamasına dayanan bir aksiyon macera oyunudur.
AND ve iOS platformlarında yayınlanan The Lord of the Rings: Legends of Middle-Earth, Peter Jacksonın Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinin popülerlik dalgasında yaratılan bir başka oyundur.
Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen bir aksiyon macera oyunudur.
EA GAMES™ten The Lord of the Rings™, The Third Age™de The Lord of the Rings™ evreninde geçen ilk konsol rol yapma oyununu (RPG) deneyimleyin.
Yorumlar
Yorum ekle