Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fish Tycoon Türkçe yama

11.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Fish Tycoon. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Fish Tycoon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Fish Tycoon, Nintendo DS kapalıyken bile "canlı kalmak", oyuncuların gerçek zamanlı sanal akvaryumlarda balık yetiştirmesini ve mağazalarında satmak üzere yeni türler yaratmak için onları kendi zevklerine göre melezlemelerini sağlayan bir balık yetiştirme simülasyonudur.

İndirme sayısı:
9369
Yayın yılı:
2007





Fish Tycoon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fish Tycoon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fish Tycoon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fish Tycoon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fish Tycoon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fish Tycoon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wii ve PSPde yayınlanan Fish Tank, iFun4all tarafından geliştirildi ve sıradan mantıksal oyunların hayranlarını hedef aldı.
Lets Fish ile eğlenceli bir balık avı macerasına çıkın! Hooked On, PlayStation®Vitadaki ilk tam ölçekli balık tutma oyunu.
Reel Fishing: The Great Outdoorsun PSP sürümü sayesinde artık istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman balık tutabilirsiniz.
Bu sualtı bulmaca oyununda, sualtı gizli ajanları Max Flounder ve Tina Guppyyi kontrol ediyorsunuz.
Fish Pond Park, kendi su hayvanat bahçemizi geliştirdiğimiz ekonomik bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle