Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lets Fish! Hooked On Türkçe yama

01.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Lets Fish! Hooked On. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Lets Fish! Hooked On (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Lets Fish ile eğlenceli bir balık avı macerasına çıkın! Hooked On, PlayStation®Vitadaki ilk tam ölçekli balık tutma oyunu. Favori karakterinizi seçin, en yeni yemlerin kilidini açın ve Dünya Turunu kazanma teklifinizde Amatör, Profesyonel ve Ustalık Sınıfı turnuvalarında ilerlerken becerilerinizi geliştirin!

İndirme sayısı:
8997
Yayın yılı:
2012





Lets Fish! Hooked On oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lets Fish! Hooked On dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lets Fish! Hooked On klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lets Fish! Hooked On ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lets Fish! Hooked On oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lets Fish! Hooked On içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Reel Fishing: The Great Outdoorsun PSP sürümü sayesinde artık istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman balık tutabilirsiniz.
Sen Hooked You, Dead Ilight tarafından Deadin bir dönüşü olan bir buluşma sim.
Hooked: Real Motion Fishing, balıkçılıkla ilgilenen karmaşık bir simülatördür.
Fish Tycoon, Nintendo DS kapalıyken bile "canlı kalmak", oyuncuların gerçek zamanlı sanal akvaryumlarda balık yetiştirmesini ve mağazalarında satmak üzere yeni türler yaratmak için onları kendi
Fish Pond Park, kendi su hayvanat bahçemizi geliştirdiğimiz ekonomik bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle