Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sergeant Cruise Türkçe yama

07.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sergeant Cruise, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sergeant Cruise (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Çavuş Cruise, tamamen üç boyutlu bir ortamda geçen bir aksiyon oyunudur. Güçlü, kendine özgü bir karaktere sahip abartılı, harika bir figür olan başlık karakterinin rolünü oynuyoruz.

İndirme sayısı:
10877
Yayın yılı:
2002





Sergeant Cruise oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sergeant Cruise dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sergeant Cruise klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sergeant Cruise ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sergeant Cruise oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sergeant Cruise içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Muppets, Amerika Birleşik Devletlerinde fenomen haline gelen ve tüm dünyayı fethetmiş bir TV dizisidir.
Tümü Nintendo 3DS sisteminizde drama, parlak mizah, dövüş ve üst düzey özel hareketlerle dolu bir dünya vaat eden bu gösterişli oyunla tam 3D olarak açık deniz macerasına yelken açın!
Pursuit Force: Extreme Justice, selefine göre daha üst düzey oyunculara sahip olacak, aynı zamanda en yüksek rütbeli operasyon subayı olan bir komutan rolünü üstlenen oyuncuların yanı sıra, her biri
Mystery Cruise, Alawar Entertainmentın geliştirme ekibinin eseridir. Sıradan oyuncular (ara sıra oyuncular) için prodüksiyon uzmanları bir kez daha kanıtlanmış çözümlere ulaşarak bir HOG (Gizli
Her biri kendine özgü tasarımı, müzik notası ve zorluk seviyesi olan toplam 15 parkurda zorlu bir arazi yolculuğuna çıkın.
Yorumlar
Yorum ekle