Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition Türkçe yama

15.07.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Solitary, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition, Final Fantasy: Crystal Chroniclesın yeniden düzenlenmiş halidir. Orijinal 2004 başlığı, Final Fantasy serisinin yan serisinin Nintendo konsollarında yayınlanan ilk bölümüdür.

İndirme sayısı:
10345
Yayın yılı:
2020





Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu WiiWare™ oyununda özel oyunculara bir krallığı yeniden inşa etmeleri için meydan okunuyor ve genç kralını gizem ve entrikalarla dolu bir macerada keşif yoluna götürüyor.
Bu yenilikçi yeni oyun, aynı anda iki Nintendo platformunu kapsıyor ve oyuncuları yeni bir çok oyunculu bağlantı düzeyiyle tanıştırıyor.
NİHAİ FANTEZİ KRİSTAL ZAMANA NOTLAR: My Life as a Darklord, sizi Darklordun kızının son derece moda ayakkabılarına giydiriyor, kötü niyetli küçük bir Bayan, izinsiz giren iyilikseverleri stratejik
Final Fantasy serisi, aksiyon dolu çok oyunculu oynanış ve Final Fantasy tarzı ve irfanına sızan destansı bir hikaye ile Nintendo GameCubede patlıyor.
Genç paralı asker Layle, Lilty teknolojisinin zirvesi olan yeni yolcu gemisi Alexise eşlik etmesi için kiralanan, sihirli güçlere sahip nadir bir tür olan kristal taşıyıcısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle